Blog > Vliegenramen op maat: waarom je bij HR Vliegenramen zijn moet

Vliegenramen op maat: waarom je bij HR Vliegenramen zijn moet

Vrouw opent vliegenschuifdeur

Als producent van ramen en deuren of als specialist in verandabouw ben je voortdurend op zoek naar manieren om je klant tevreden te stellen. Je ondervindt dat je doelgroep vooral in de zomer kampt met ergernissen omtrent vliegen en insecten die binnendringen. En dus ga je op zoek naar een partner die vliegenramen van kwaliteit aflevert. Top, je hebt ons gevonden!

Wij ontzorgen je volledig bij het aanbieden van vliegenramen als complementair product

Een van de voornaamste troeven van een samenwerking met HR Vliegenramen is dat wij je volledig ontzorgen in het aanbieden van vliegenramen op maat als bijproduct. Terwijl jij je focust op je core business, ramen en deuren of verandabouw, nemen wij de productie in eigen beheer en de vlotte levering van je bestelde vliegenramen op ons.

Werknemer van hr vliegenramen werkt aan vliegendeur

Plaats jij je bestelling dus bij ons, dan bieden wij je zonder aarzelen alle nodige informatie aan. Denk aan een orderbevestiging, een overzicht van het productieproces, de vooropgestelde leverdatum, … Heb je toch nog ergens vragen over? Dan kun je altijd telefonisch terecht bij één van de kantoormedewerkers, zodat je altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.

Op voorhand je planning opmaken zonder dubbele verplaatsingen

Op deze manier stellen we jou als leverancier in staat een ondubbelzinnige planning op te maken en de levering van je vliegenramen mooi samen te doen vallen met de levering van je schrijnwerk. Zo vermijd je dubbele verplaatsingen en blijft de prijs voor je klant zo laag mogelijk. Een win-winsituatie!

Vliegenramen op maat als extra verkoopsargument

Op zoek naar vliegenramen op maat als een product dat naadloos aansluit bij je kernactiviteit? Ben je op zoek naar een extra verkoopsargument voor klanten die uitkijken naar een kwalitatieve totaaloplossing? Dan ontvangen wij je graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen jouw behoeften en onze mogelijkheden overlopen. Alvast tot dan!