Teamfoto hr vliegenramen

Door vader en zonen
sinds 1989

Meer dan 30 jaar geleden, in 1989, richtten Ronny Hendrikx en Els Aarts in Neerpelt HR Vliegenramen op. Het bedrijf, dat momenteel met passie door vader en zonen gerund wordt, kende een mooie groei en telt intussen meer dan 60 vakmannen. Vandaag is HR Vliegenramen dan ook het bedrijf met de meeste ervaring op zijn teller. En dat wil wat zeggen!

Productieproces
in eigen beheer

Het volledige productieproces van onze vliegenramen, -deuren en schuifvliegendeuren voeren wij uit in eigen beheer. Zo leveren we uitsluitend de beste kwaliteit, gaande van het lakken/moffelen tot het zagen en monteren van de profielen tot de eindafwerking.

    Snelle levering aan de hele Benelux

    Ten slotte beschikken we bij HR Vliegenramen over een grote opslagruimte en verzekeren we, dankzij ons eigen transport, een continue en snelle levering aan de hele Benelux. Met behulp van verschillende regionale verdelers en een vakbekwaam team, streven wij dagelijks naar duurzaamheid, vernieuwing, modernisering en kwaliteit. Wij blijven innoveren en investeren in nieuwe machines en productieprocessen, om steeds een stapje voor te blijven!