Vliegenramen

Bepalen van stof bij hr vliegenramen

In alle RAL-kleuren beschikbaar

Onze vliegenramen, die we in alle RAL-kleuren fabriceren, zijn een duurzame manier om je woning te verluchten en insecten efficiënt buiten te houden. De aluminium profielen worden standaard in verstek bevestigd.

Stootvast, roestvrij én van Belgische afkomst

Het kwalitatieve vliegengaas uit glasvezel dat we op onze aluminium kaders bevestigen is stootvast, roestvrij én van Belgische afkomst. Naast ons standaard vliegengaas, vervaardigd uit pvc en glasvezel, bieden we ook bellavista gaas (zwart gaas), petscreen, screendoek (grijs, beige en zwart) en vliegengaas uit inox aan.

Maken van vliegenraam
Geplaatst vliegenraam door hr vliegenramen

3 soorten vliegenramen
in ons gamma

Bovendien zijn onze vliegenramen makkelijk te plaatsen én verwijderen dankzij de handige kliksystemen. We onderscheiden 3 soorten vliegenramen in ons gamma:

Vliegenramen met 15mm-profielen die je op je ramen vastklikt.

Vliegenramen met 11mm-profielen, die gebruikt worden wanneer er voor je ramen al een rolluik of screen staat en er dus minder ruimte is.

Blokvliegenramen (beschikbaar met een diepte van 20 én 30 mm), voor wanneer er sierlijsten aan het raamkozijn bevestigd zijn. Deze worden langs de bovenzijde van het raamkozijn geklemd.