Blog > Wat maakt onze vliegenramen zo bijzonder?

Wat maakt onze vliegenramen zo bijzonder?

In de toonzaal met een klant

Vliegenramen zijn onmisbaar in het aanbod van elke ramen- en deurenverkoper die streeft naar een duurzame totaaloplossing voor zijn klanten. En dat is precies waar HR Vliegenramen voor staat. Lees je mee over de troeven van onze vliegenramen, die volledig van Belgische makelij zijn?

Hoe worden onze vliegenramen vervaardigd?

Onze vliegenramen worden stuk voor stuk op maat gemaakt met aluminium profielen van de bovenste plank. Omdat wij dermate overtuigd zijn van de uitzonderlijke kwaliteit van onze producten, bieden wij dan ook 10 jaar garantie op het lakwerk en de coating. Je bent dus 100% zeker van producten met een duurzaam karakter. Omdat werkelijk alle onderdelen in België geproduceerd worden waarborgen we jou ongekende kwaliteit bij elk vliegenraam, het gaas inbegrepen.

Hoe gaan onze vliegenramen mettertijd mee?

Onze vliegenramen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en verkleuren niet, zelfs in de meest barre weersomstandigheden. Je hoeft ze dus zelden tot nooit te vervangen, tenzij je je ramen vervangt. En is er toch iets aan het gaas? Dan zorgt onze eigen hersteldienst ervoor dat het snel en efficiënt wordt gerepareerd, met oog voor het kleinste detail. Dat is pas een persoonlijke en snelle service!

Bestelwagen inladen bij hr vliegenramen

Draag bij aan een circulaire economie

Bij HR Vliegenramen zijn we bijzonder trots op het feit dat onze producten circulair en ecologisch verantwoord zijn. Onze vliegenramen zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan en het aluminium zal nooit worden weggegooid. Zo zijn onze producten en ons maatwerk niet alleen duurzaam voor klanten, maar ook voor het milieu. En laat dat net onze missie zijn!

Wist je dat je als professional ook online onze vliegenramen kunt bestellen?

Als professional kun je jouw vliegenramen ook online bij ons bestellen. Dit is snel, eenvoudig en betrouwbaar. Neem dus gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Of bekijk alvast onze realisaties voor een voorproefje van onze vliegenramen op maat!