Blog > De nieuwste trends in vliegenramen op maat: wat je moet weten

De nieuwste trends in vliegenramen op maat: wat je moet weten

Wat zijn de nieuwste trends op vlak van vliegenramen? In deze blogpost gaan we de verschillende trends verkennen, zodat je helemaal up-to-date bent met de laatste ontwikkelingen in de wereld van vliegenramen.

Onzichtbaarheid als prioriteit: Maak kennis met BellaVista gaas

Een van de belangrijkste trends in vliegenramen is het gebruik van onzichtbaar gaas. Wij werken al heel wat jaren met BellaVista gaas, een zwart gaas dat afkomstig is van een Belgische leverancier. De draad van dit gaas is dun, maar biedt toch de nodige stevigheid. Het unieke aan BellaVista gaas is dat het volledig verdwijnt in het zicht naar buiten toe, waardoor je een onbelemmerd zicht hebt op jouw prachtige tuin. Als je op zoek bent naar een zo onzichtbaar mogelijke oplossing, dan is BellaVista gaas de ideale keuze.

Prachtig zicht op je tuin

Bij HR Vliegenramen- en deuren hebben we niet alleen gazen die onzichtbaar zijn, maar ook op vlak van uitvoering kunnen we aan deze wens voldoen. Denk bijvoorbeeld aan onze schuifvliegendeur Invisible. Deze schuifvliegendeur heeft enkel verticale grepen en bestaat volledig uit gaas. Het resultaat is een schuifvliegendeur die onzichtbaar is, maar toch van hoge kwaliteit. Je klant hoeft zich geen zorgen te maken over de uitstraling van zijn woning, want deze vliegendeur past perfect bij het geheel. Zo kan je klant ongestoord genieten van een prachtig zicht op je tuin, zonder dat vervelende vliegen en insecten komen storen. Zalig toch?

Minimalistische profielen voor een strakke uitstraling

Naast onzichtbaar gaas is ook de trend van minimalistische profielen in opkomst. Onze profielen zijn bewust smal en strak ontworpen, zodat ze perfect passen bij de moderne uitstraling van jouw ramen en deuren. Geen zorgen meer over afbreuk aan het uiterlijk, want onze vliegenramen complementeren de esthetiek op een sublieme manier.

Groot, groter, grootst

We zijn trots om de enige aanbieder te zijn op de Belgische markt die vliegenramen in grote maten produceert. Schuiframen worden steeds groter en we spelen hier perfect op in. Onze vliegenramen passen naadloos op de ramen van vandaag en bieden de stevigheid die je nodig hebt. Of je nu te maken hebt met een bescheiden raam of een imposant schuifraam, onze producten zijn ontworpen om perfect op maat te passen en jouw huis te beschermen tegen ongewenste insecten. Met HR Vliegenramen- en deuren kun je rekenen op hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de eisen van de moderne tijd.

Kies voor de nieuwste trends in vliegenramen op maat

Wij blijven constant op de hoogte van de nieuwste trends in vliegenramen. Of jouw klant nu kiest voor een onzichtbare oplossing met BellaVista gaas of voor minimalistische profielen, wij hebben voor alles een passende oplossing van de hoogste kwaliteit. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.