Blog > Hoe we ons onderscheiden in de markt voor vliegenramen op maat

Hoe we ons onderscheiden in de markt voor vliegenramen op maat

Welkom bij HR Vliegenramen, dé specialist in vliegenramen op maat. Wij zijn een Belgisch bedrijf met een uniek verhaal dat begon met Ronny Hendrikx die als eerste op het idee kwam. Momenteel staan vader en zonen aan het roer van het bedrijf. Als pionier in onze sector hebben we door de jaren heen een schat aan expertise opgebouwd en zijn we uitgegroeid tot de grootste producent in de Benelux. Momenteel bedienen we voornamelijk klanten in Vlaanderen, Wallonië, en delen van Nederland, Duitsland én Frankrijk.

Een echt familiebedrijf: nu en in de toekomst

Bij HR Vliegenramen- en deuren zijn we een echt familiebedrijf, waar de traditie wordt voortgezet van vader op zonen. Dit betekent dat we een solide basis hebben voor de toekomst en dat de familiale sfeer behouden blijft. Ondanks onze groei tot een team van 60 mensen, blijft het familiegevoel sterk aanwezig. We hechten veel belang aan persoonlijk contact met onze klanten. Bij ons is iedereen bereikbaar en staan we altijd klaar om te luisteren. Onze deuren staan altijd open.

Snelle levertermijn van 3 weken

We begrijpen dat tijd essentieel is voor onze klanten. Daarom hechten we veel belang aan het naleven van onze levertermijn van 3 weken. Zelfs al is ons product seizoensgebonden en is er vaak een grotere vraag tijdens de zomermaanden, streven we ernaar om deze termijn altijd te halen. We zorgen ervoor dat je niet onnodig lang hoeft te wachten op jouw vliegenramen op maat. Door onze efficiënte productieprocessen en georganiseerde planning kunnen we deze snelle levertermijn waarborgen.

Meedenken met de klant

Wij geloven sterk in het belang van klantgerichtheid en begrijpen dat elke klant unieke behoeften en wensen heeft. Daarom nemen we de tijd om naar je te luisteren en met je mee te denken. We willen ervoor zorgen dat je de perfecte vliegenramen op maat krijgt die aansluiten bij jouw specifieke situatie. Of je nu advies nodig hebt over het juiste type gaas, het design van de ramen of de kleurkeuze, we staan klaar om je te helpen. We streven ernaar om samen met jou tot de beste oplossing te komen.

Kies voor HR Vliegenramen

Bij HR Vliegenramen ben je verzekerd van een betrouwbare partner voor jouw vliegenramen op maat. Als een familiebedrijf met een sterke betrokkenheid, zorgen we ervoor dat onze klanten zich gehoord en gewaardeerd voelen. Met een snelle levertermijn van 3 weken, het vermogen om met je mee te denken en onze uitgebreide expertise, bieden we een totaalpakket dat je nergens anders zult vinden. Kies voor HR Vliegenramen en geniet van kwaliteit, service en vakmanschap waarop je kunt vertrouwen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!