Blog > Herstel je vliegenramen en -deuren voor een onbezorgde zomer

Herstel je vliegenramen en -deuren voor een onbezorgde zomer

De zomer is achter de rug en de dagen worden korter. Hoewel de insecten lijken te verdwijnen, verdienen vliegenramen en -deuren nog steeds aandacht. Waarom? Omdat ze binnenkort weer in actie moeten komen! En die broodnodige zorg kunnen we ze bieden dankzij onze eigen in-house hersteldienst.

Maak je vliegenramen en deuren zomerklaar

Tijdens de zomermaanden hebben je vliegenramen flink wat te verduren gehad. Kleine scheurtjes en beschadigingen kunnen zich hebben voorgedaan, waardoor ze minder doeltreffend zijn geworden. Gelukkig kan onze hersteldienst nieuw gaas installeren, zodat je vliegenramen er weer als nieuw uitzien.

Bovendien is het nooit te vroeg om je voor te bereiden op het volgende zomerseizoen. Met een grondige opknapbeurt van je vliegenramen en -deuren zorgen we ervoor dat ze perfect werken wanneer je ze weer wilt gebruiken. Smering, controle van het mechanisme en algemeen onderhoud zorgen ervoor dat je vliegenramen weer soepel en doeltreffend functioneren.

Snel en efficiënt herstel

We begrijpen dat je niet lang zonder je vliegenramen wilt zitten. Daarom streven we ernaar om de herstellingen binnen 1 à 2 weken af te ronden, afhankelijk van de situatie. Ons team van experts heeft ruime ervaring in het herstellen van vliegenramen en -deuren, en we zorgen ervoor dat je snel weer kunt genieten van een insectenvrije omgeving.

Waarom zou je wachten tot de zomer om je vliegenramen en -deuren te herstellen? Bij HR Vliegenramen zijn we er om ervoor te zorgen dat je vliegenramen in topconditie zijn, het hele jaar door. Neem gerust contact met ons op en geef je vliegenramen en -deuren de liefde en zorg die ze verdienen, zodat je klaar bent voor een zorgeloze zomer!

Wil je meer informatie over onze hersteldienst of een afspraak maken voor herstellingen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!