Blog > Het verhaal van HR Vliegenramen

Het verhaal van HR Vliegenramen

HR Vliegenramen is vandaag de dag een gevestigde naam in de vliegenramensector, maar ons verhaal begon bescheiden. In deze blogpost nemen we je mee terug in de tijd en delen we ons intrigerende ontstaan en onze opmerkelijke groei.

1989: Het begin van een visie

Ons verhaal startte in 1989, toen Ronny Hendrikx samen met zijn vrouw Els HR Vliegenramen oprichtte. Ronny zag een kans om de markt te verbeteren. Hij had opgemerkt dat schrijnwerkers vaak met tegenzin vliegenramen in hun projecten opnamen, aangezien dit als een lastige opdracht werd beschouwd. Deze inzichten verwierf Ronny gedurende zijn tijd bij Profel, waar hij betrokken was bij de productie van vliegenramen. Ronny koos voor een andere aanpak. Hij introduceerde bestelbonnen voor klanten en streefde naar minimale fouten in het productieproces.

Van garage tot groei

In 1989 begon dit spannende avontuur in Ronny’s eigen garage. Maar naarmate de vraag groeide en onze capaciteit toenam, merkten we dat deze ruimte in 1995 simpelweg te klein werd. Daarom besloten we om voor de eerste keer te verhuizen.

2006: een nieuw hoofdstuk

Ongeveer tien jaar later, in 2006, was het tijd voor een nieuwe stap. HR Vliegenramen verhuisde naar ons huidige pand, waar we nog steeds gevestigd zijn. Onze gestage groei ging door en onze faciliteiten breidden uit om onze capaciteit bij te houden.

2016 – 2019

Tien jaar later, in 2016, merkten we opnieuw dat ons huidige pand niet meer voldeed aan onze groeiende capaciteitseisen. Dat bracht ons tot een gedurfde beslissing: we kochten het pand van onze achterbuur. In 2019 maakten we deze uitbreiding definitief door beide gebouwen met elkaar te verbinden.

En zo ziet de situatie er anno 2023 nog steeds uit. Een indrukwekkend verhaal van groei waar we als bedrijf enorm trots op zijn. We blijven ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige vliegenramen en -deuren, en we kijken ernaar uit om nog veel meer groeimijlpalen te bereiken in de toekomst. Bedankt dat je deel uitmaakt van ons succesverhaal!