Blog > Slimme accessoires voor jouw vliegendeuren

Slimme accessoires voor jouw vliegendeuren

Bij HR Vliegenramen streven we continu naar verbetering en innovatie, niet alleen in onze vliegenramen en -deuren zelf, maar ook in onze accessoires. In deze blog nemen we je graag mee in de recente aanpassingen aan enkele van onze productaccessoires, en laten we ook enkele klassiekers niet onbesproken.

Een vernieuwde sluiting

Tot voor kort maakten we gebruik van 2 magneetblokjes voor een effectieve sluiting van onze vliegendeuren. Verleden jaar introduceren we met trots onze nieuwe sluiting met geïntegreerde magneetstrips. Deze magneetsluiting zit subtiel verwerkt in de groef van de vleugel en de kader, wat resulteert in een strakker en eleganter design. Het resultaat? Een vliegendeur die niet alleen uitstekend sluit, maar ook visueel aantrekkelijker is.

De magneetstrips bieden dezelfde krachtige sluiting als de traditionele magneetblokjes, maar met een extra voordeel: de compatibiliteit met vliegendeuren die een smal kader hebben. Met deze techniek komt de vleugel gelijk te liggen met de kader, wat extra ruimte biedt voor de deurklink.

Automatische sluiten en vergrendelen

Een van onze klassieke accessoires zijn de pompen. Wist je dat deze verkrijgbaar zijn in zowel grijs als zwart? Deze pomp zorgt niet alleen voor een automatische sluiting van de deur, maar kan deze ook vergrendelen om open te blijven staan. Dit is ideaal voor momenten waarop je je handen vol hebt, zoals tijdens een barbecue op een warme zomeravond.

Voor de dierenliefhebbers

Voor de dierenliefhebbers onder ons hebben we ook aan jouw harige vrienden gedacht. Onze vliegendeuren kunnen worden uitgerust met een handig dierenluikje. Dit kleine, maar slimme accessoire stelt je huisdieren in staat om vrij in en uit te gaan zonder dat je de deur hoeft te openen. Onze dierenluikjes zijn verkrijgbaar in wit, zwart en bruin en zijn voorzien van een eenvoudige draaischijf waarmee je het luik kunt vergrendelen. De harde klep met magneetsluiting zorgt ook voor een volledige afsluiting.

Bij HR Vliegenramen blijven we innoveren en onze producten verbeteren. Of het nu gaat om een strakker design, gebruiksgemak of extra functionaliteiten voor huisdieren, wij hebben aan alles gedacht. Wil je meer weten over onze producten en accessoires? Neem dan gerust contact met ons op!