Blog > Een klant aan het woord: Horemans Vliegenramen

Een klant aan het woord: Horemans Vliegenramen

Bij HR Vliegenramen geloven we in het smeden van langdurige en waardevolle relaties met onze klanten. Een perfect voorbeeld van zo’n duurzame samenwerking is onze relatie met Horemans Vliegenramen. Steven Horemans en zijn vader Edward zijn reeds vele jaren klant. De laatste jaren hebben zijn een enorme groei kunnen verwezenlijken.

Dit verhaal van partnerschat en wederzijdse ontwikkeling willen we graag met jullie delen.

Samenwerken aan grote projecten

In de loop der jaren hebben we de eer gehad om samen te werken aan tal van projecten met Horemans Vliegenramen. Een van de sleutels tot het succes van deze samenwerking is onze naadloze en efficiënte communicatie, waardoor we snel kunnen schakelen. Steven van Horemans Vliegenramen benadrukt het belang van een soepele samenwerking. Dit kwam recentelijk opnieuw tot uiting bij een groot en cruciaal project. Dankzij duidelijke afspraken over leveringen konden we flexibel omgaan met de planning, waardoor elke fase van het project vlekkeloos verliep. Dit resulteerde in een efficiënte en tijdige voltooiing.

De klant staat voorop

Als je al een klant van ons bent, ben je waarschijnlijk op de hoogte van onze eigen bezorgservice en de vastgestelde leverdata per regio, wat garant staat voor betrouwbaarheid en consistentie. In geval van dringende bestellingen gaan we echter een stap verder: we denken proactief met je mee en zoeken naar opties om jouw bestelling sneller te leveren dan de gebruikelijke leverdag. Deze flexibiliteit om adequaat te reageren op urgente situaties wordt bijzonder gewaardeerd door Steven.

Partners in groei

De samenwerking tussen HR Vliegenramen en Horemans Vliegenramen is een prachtig voorbeeld van hoe zakelijke relaties kunnen leiden tot wederzijdse groei en succes. Door onze krachten te bundelen, efficiëntie na te streven en flexibel te blijven in onze dienstverlening, smeden we niet zomaar een zakelijke band; we bouwen aan een duurzaam partnerschap.

Wil je graag deel uitmaken van ons groeiende netwerk en vertrouwen op de kwaliteit van onze producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@hrvliegenramen.be. Samen werken we aan een toekomst vol mogelijkheden!