Blog > Een vliegende samenwerking van 20 jaar: HR Vliegenramen en Veporol

Een vliegende samenwerking van 20 jaar: HR Vliegenramen en Veporol

Bij HR Vliegenramen vieren we niet alleen ons 35-jarig bestaan, maar ook een bijzondere mijlpaal van 20 jaar samenwerking met onze gewaardeerde klant, Veporol. Zij zijn voornamelijk met zonwering en poorten bezig. Vliegenramen passen daar natuurlijk goed bij. Bij Veporol draait alles om perfectie en uitstekende naservice, waarden die we bij HR Vliegenramen hoog in het vaandel dragen.

Sharona Beutels van Veporol met haar ouders die de zaak oprichtte.

Sharona Beutels, de dochter van oprichter Peter Beutels van Veporol, neemt ons mee in de langdurige samenwerking met HR Vliegenramen.

Kwaliteitsproducten op maat

Volgens Sharona bieden wij bij HR Vliegenramen uitstekende vliegenramen die voldoen aan de hoogste normen. De flexibiliteit van bijna elke aanpassing maakt het samenwerken bijzonder aangenaam. Ons uitgebreide gamma stelt Veporol in staat om vliegenramen in elke mogelijke vorm te laten maken, inclusief vliegenramen met magneten, klikkers en schroeven. Zelfs dunne vliegenramen die tussen een raam en een ingebouwd rolluik moeten passen, worden perfect op maat gemaakt.

Service die uitblinkt

Natuurlijk zijn hoogwaardige producten van onschatbare waarde, maar het is de uitstekende service van HR Vliegenramen die de samenwerking compleet maakt. Snelle respons, zowel telefonisch als via e-mail, getuigt volgens Sharona van onze toewijding. Als er een interventie op de werf nodig is, staan we paraat om ter plaatse samen met Veporol de juiste oplossing voor de eindklant te vinden. De vlotte communicatie maakt HR Vliegenramen een van de makkelijkste leveranciers om mee samen te werken voor Veporol.

Betrouwbare leveringen

Timing is essentieel en HR Vliegenramen stelt niet teleur. Leveringen verlopen altijd vlot, met een maximale doorlooptijd van twee tot drie weken.

Klaar voor nog vele jaren van samenwerking

In een notendop, de samenwerking tussen Veporol en HR Vliegenramen loopt op rolletjes. Beide partijen kijken uit naar nog vele jaren van succesvolle samenwerking, waarin kwaliteit, flexibiliteit en een uitstekende service centraal blijven staan.