Blog > Inhouse opleiding voor jou en je team bij HR Vliegenramen

Inhouse opleiding voor jou en je team bij HR Vliegenramen

Bij HR Vliegenramen staat één ding voorop: onze klanten informeren! En daarom nodigen we jou en je team graag uit voor iets bijzonders – een inhouse opleiding bij ons. Nu de dagen terug langer worden en we verlangend uitkijken naar een warmer seizoen, is het de perfecte tijd om je voor te bereiden op wat er komt.

Rondleiding in de toonzaal van HR Vliegenramen

Wat kun je verwachten?

Maak een afspraak en breng je volledige team mee, van opmeters tot de aankoopdienst, plaatsers, en meer. We leiden je rond in onze toonzaal, waar je al de geïnstalleerde vliegenramen en -deuren kunt zien. Hier kunnen we je leren over de juiste meettechnieken en handige tips voor plaatsing. Maar ook ons bestelplatform komt aan bod. Aan de hand van een korte cursus ben jij helemaal klaar om alle bestellingen digitaal te plaatsen.

Maar daar stopt het niet! We nemen je ook mee achter de schermen naar onze productiehallen. Hier krijg je de kans om het productieproces van dichtbij te bekijken, de vele mogelijkheden te ontdekken en te leren hoe wij deze vliegenramen en -deuren precies vervaardigen.

Waarom je dit niet wilt missen?

Door alles van dichtbij te zien, wordt het gemakkelijker om de juiste inschattingen te maken op de werf. En niet te vergeten, het vermindert fouten bij het opmeten en bestellen. We geloven dat dit niet alleen jouw werk gemakkelijker maakt, maar ook dat plaatsers profiteren omdat we hen voorzien van handige handleidingen.

We zorgen voor voldoende gelegenheid om met ons team in gesprek te gaan, al jouw vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven.

Hoe kun je deelnemen?

Neem contact met ons op om jouw educatieve ervaring bij HR Vliegenramen in te plannen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te werken aan een toekomst vol kennis en comfort!

Stuur een mailtje naar charlotten@hrvliegenramen.be voor meer informatie of voor het inplannen van een bezoek!