Blog > Ons bestelplatform bestaat 10 jaar: een mijlpaal in onze geschiedenis

Ons bestelplatform bestaat 10 jaar: een mijlpaal in onze geschiedenis

Het is met grote trots dat we vandaag ons bestelplatform vieren, dat al een decennium lang onze bedrijfsactiviteiten ondersteunt en vereenvoudigt. Tien jaar geleden hebben we onze online bestelwebsite gelanceerd, een beslissend moment in onze bedrijfsgeschiedenis. Voor die tijd verliep het proces van bestellen via handmatig ingevulde bestelbonnen, vaak handgeschreven. Het verwerken van deze bonnen kostte veel tijd en energie, wat soms resulteerde in vertragingen en fouten. Met de introductie van ons online bestelplatform hebben we onze efficiëntie aanzienlijk verbeterd en het bestellen van vliegenramen en -deuren voor jullie, onze gewaardeerde klanten, aanzienlijk vereenvoudigd.

Een decennium van digitale vooruitgang

We vinden het schitterend om te zien dat reeds 60% van al onze bestellingen nu online wordt geplaatst. Dit betekent dat meer dan 1800 van onze klanten, verspreid over maar liefst 2500 accounts, actief gebruik maken van ons online bestelplatform. We zijn enorm dankbaar voor het vertrouwen dat jullie ons hebben geschonken door online te bestellen en ons te helpen dit platform tot een succes te maken.

Dank aan onze klanten en partners

Dit succes is te danken aan zowel onze fantastische klanten als aan de toewijding van ons team en onze gewaardeerde ontwikkelaar, Datagrip. Zonder hun voortdurende steun, feedback en inzet zou ons bestelplatform niet zijn wat het vandaag de dag is.

Registreer je nu voor een online account

Als je nog geen online account hebt, nodigen we je van harte uit om er een aan te maken. Met een online account krijg je toegang tot ons bestelplatform, waar je op een gemakkelijke en snelle manier je bestellingen kunt plaatsen. Daarnaast communiceren we ook belangrijke informatie en updates over het assortiment via het platform. Ook handige documentatie aangaande de producten, zoals DWG-tekeningen, technische fiches en montagehandleidingen kan u er downloaden.