Blog > Onze nieuwe automatische zaag

Onze nieuwe automatische zaag

Bij HR Vliegenramen streven we voortdurend naar innovatie en verbetering in onze productieprocessen. Na uitgebreid ontwerp is deze geavanceerde machine speciaal op maat gemaakt voor HR Vliegenramen. Het markeert een belangrijke stap in ons streven naar verbeterde efficiëntie en kwaliteit.

Verbetering van precisie en efficiëntie

Onze nieuwe automatische zaag is ontworpen met als doel om profielen automatisch op maat te zagen, de foutenmarge ten opzichte van handmatig zagen te minimaliseren en het afval van profielen drastisch te verminderen. Dankzij deze machine kunnen we niet alleen sneller produceren, maar ook nauwkeuriger werken, wat resulteert in een consistente productkwaliteit.

Automatische zaagmachine HR Vliegenramen

Uitbreiding naar vliegendeuren en schuifvliegendeuren

Hoewel we al eerder een automatische zaag hadden geïmplementeerd voor onze vliegenramen, hebben we nu onze automatisering uitgebreid naar vliegendeuren en schuifvliegendeuren. Deze nieuwe machine herkent elk profiel en zaagt deze automatisch op de juiste lengte. Bovendien kan de machine de profielen kantelen, waardoor ze perfect gepositioneerd worden voor onze volgende automatiseringsstap: de boorstraat. Hier worden gaten voor scharnieren, pompen, handvaten en tussenstijlen automatisch geboord, allemaal aangestuurd door de computer.

Automatische zaagmachine HR Vliegenramen

Een stap richting toekomstige automatisering

Deze investering in automatisering niet alleen verbetert onze productie-efficiëntie, maar legt ook de basis voor verdere innovatie binnen ons productieproces. Hoewel het assembleren van de profielen nog steeds handmatig gebeurt, stelt deze nieuwe technologie ons in staat om ons te concentreren op het verder optimaliseren van onze producten en diensten.