Blog > Verbakel Montagewerken uit Budel (NL) aan het woord

Verbakel Montagewerken uit Budel (NL) aan het woord

Bij HR Vliegenramen streven we ernaar niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook langdurige relaties op te bouwen met onze partners. Vandaag geven we graag het woord aan Verbakel Montagewerken uit Budel, een Nederlandse distributeur van HR Vliegenramen waarmee we al meer dan drie decennia samenwerken. Zij delen hun ervaringen met HR Vliegenramen graag met jullie.

De samenwerking met HR Vliegenramen

Carla Verbakel vertelt enthousiast over de langdurige samenwerking met HR Vliegenramen. “Mijn vader heeft het bedrijf 24 jaar geleden opgericht en werkte toen al met hen samen. Mijn partner, Bart Smeets, en ik hebben het bedrijf overgenomen en zijn nu zelf al 10 jaar actief, dus dat maakt samen 34 jaar. Leuk weetje: mijn vader was destijds de eerste distributeur die namens HR Vliegenramen optrad.”

Prettige samenwerking

Over de samenwerking met HR Vliegenramen is Carla zeer te spreken: “Het persoonlijke contact is voor ons heel waardevol. Bij HR Vliegenramen voelen we ons echt gewaardeerd, alsof we geen nummer zijn maar echte partners. Of het nu gaat om de order intake, het afhalen bij de balie, gesprekken met Ronny of de productieafdeling, iedereen binnen het bedrijf is behulpzaam en welwillend.”

Kwaliteit en service

Op de vraag naar de kwaliteit van de producten van HR Vliegenramen antwoordt Carla: “De kwaliteit is uitstekend, met een mooie uitstraling en duurzaamheid. HR Vliegenramen blijft innoveren en introduceert regelmatig nieuwe producten. Als er eens een klacht is, wordt deze altijd netjes en snel opgelost.”

Projecten en aanbevelingen

Verbakel Montagewerken Budel heeft samen met HR Vliegenramen al vele mooie projecten afgerond. Vooral bij grote schuifvliegendeuren in nieuwbouwprojecten, waar maatwerk vereist is, komt de expertise van HR Vliegenramen goed van pas. Carla beveelt HR Vliegenramen dan ook van harte aan: “Ik sta volledig achter hun producten en de kwaliteit van de samenwerking.”

Traditie van waardering

Tot slot deelt Carla een leuke anekdote: “Mijn vader trakteerde elk jaar de medewerkers van HR Vliegenramen op aardbeienvlaai en een bakje bier op de laatste vrijdag voor het bouwverlof, als blijk van waardering voor hun inzet. Deze traditie zetten we nu al 34 jaar lang voort!”