Blog > Een nieuwe investering om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren

Een nieuwe investering om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren

Bij HR Vliegenramen geloven we in voortdurende verbetering en innovatie. We zijn dan ook verheugd om ons meest recente project met je te delen – onze splinternieuwe moffeloven! Deze investering vertegenwoordigt niet alleen een enorme sprong voorwaarts in productiecapaciteit, maar ook in milieuvriendelijkheid.

Uitgebreide productiemogelijkheden

Met de aanschaf van deze nieuwe moffeloven hebben we onze productiecapaciteit kunnen verveelvoudigen. Dit betekent dat we nu in staat zijn om meer vliegenramen en -deuren te produceren dan ooit tevoren. We zijn enorm trots op deze vooruitgang, omdat het ons in staat stelt om nog beter aan de groeiende vraag van onze klanten te voldoen.

Van oven naar moffelstraat

Vroeger hadden we een moffeloven, maar nu kunnen we eigenlijk spreken van een hele moffelstraat! Deze indrukwekkende installatie stelt ons in staat om een grotere hoeveelheid profielen tegelijkertijd te behandelen, met behoud van de hoogste kwaliteitsnormen.

Energiezuinig en milieubewust

Een van de belangrijkste voordelen van onze nieuwe moffeloven is dat hij veel energiezuiniger is. Hij verbruikt beduidend minder gas, wat niet alleen goed is voor onze operationele kosten, maar ook voor het milieu.

Maar daar houdt het niet op. Onze moffeloven beschikt over een geavanceerd recuperatiesysteem. Dit betekent dat alle poeder die niet perfect op de profielen is gespoten, wordt herbruikt voor volgende bestellingen. Als gevolg hiervan is ons afvalpoeder met de helft verminderd. Dat maakt onze productie niet alleen milieuvriendelijker, maar ook minder verspillend.

We zijn ontzettend blij met onze meest recente investering, en de uitbreiding van onze capaciteit zorgt voor kortere wachttijden en producten van topkwaliteit, wat jou als klant alleen maar ten goede komt.