Blog > Des voiles d’or over de samenwerking met HR Vliegenramen

Des voiles d’or over de samenwerking met HR Vliegenramen

Vandaag laten we Pascal Schevenels, zaakvoerder van Des voiles d’or uit Borgloon, aan het woord over zijn ervaringen met HR Vliegenramen. Pascal is al sinds 1996 een trouwe klant en deelt graag zijn inzichten over onze langdurige samenwerking.

Langdurige samenwerking

Des voiles d’or werkt al meer dan twee decennia samen met HR Vliegenramen. Pascal benadrukt dat de samenwerking altijd vlot is verlopen, wat hem heeft doen besluiten om al die jaren klant te blijven. Hij waardeert vooral de voordelen van onze eigen lakkerij en het feit dat de productie in Limburg plaatsvindt, wat bijdraagt aan de ondersteuning van de lokale economie. Pascal waardeert vooral de familiaire sfeer en de sterke onderlinge band. “Het is de goede verstandhouding tussen beide bedrijven die de samenwerking zo aangenaam maakt,” zegt Pascal. “We voelen ons echt ondersteund en snel geholpen, wat cruciaal is in onze sector.”

Klantenservice van HR Vliegenramen

Pascal beschrijft onze klantenservice als snel, familiaal, efficiënt en professioneel. Hij waardeert het persoonlijke contact en de directe aanpak, die volgens hem bijdragen aan een prettige samenwerking. Ook over de kwaliteit van onze producten is Pascal zeer te spreken. Hij benadrukt dat we altijd hoogwaardige materialen leveren. Eventuele problemen worden snel opgelost, wat onze toewijding aan klanttevredenheid onderstreept.

Mooie projecten

Een opmerkelijk project dat we samen hebben voltooid, omvatte de levering van vliegenramen en -deuren voor het project Stadspoort in Sint-Truiden. We hebben hierbij 45 appartementen voorzien van minimaal één schuifvliegenraam en meerdere vliegenramen, allen uitgerust met Bellavista gaas. Dit zorgt ervoor dat de bewoners een helder zicht hebben op de prachtige omgeving van Haspengouw.

Wat brengt de toekomst?

“In de toekomst blijven we zeker samenwerken met HR Vliegenramen,” aldus Pascal. “Hun professionaliteit en het feit dat ze een heel betrouwbare partner zijn, maken dat we graag blijven samenwerken.”

Bij HR Vliegenramen zijn we dankbaar voor de samenwerking met Des voiles d’or en kijken we uit naar nog vele jaren van succesvolle projecten en tevreden klanten. Wil je meer weten over onze producten en diensten, of over het worden van een verdeler voor onze producten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.